Een kerstpakket voor mijn moeder

Afgelopen zomer hebben Lein en ik een summerswap gedaan waar we veel plezier aan hebben beleefd. Toen mijn moeder hiervan hoorde en onze blogs had gelezen was ze erg enthousiast, ze vond het zó leuk dat we zoiets deden. Dát had ik opgeslagen, tot vorige maand. Ik kwam op het idee om een adventcadeaubox te maken voor mijn moeder.

Mijn moeder, zij is de beste moeder die ik me kan wensen. Het valt vele mensen ook op dat wij samen veel leuke dingen doen. We proberen elkaar zeker iedere week te zien; ik wip even snel binnen, we gaan lunchen of gezellig naar de stad. Uiteraard ontbreekt de kleine dan ook niet, want die is ook helemaal dol op haar oma. Meisje ontbreekt alleen wanneer we functioneel naar de stad moeten (bv voor kerst), want dan heeft mijn meisje het na 2 uur wel weer gezien. Behalve dat we samen veel leuke dingen doen, past ze ook regelmatig op M. als ik op een woensdag moet werken. Meisje vindt het heerlijk om daar te zijn en écht niet omdat oma haar wel eens verwend. Dus behalve een geweldige moeder, waar ik altijd bij terecht kan, is ze ook nog eens een fantastische oma!

En daarom vond ik dat ik mijn moeder wel eens goed in het zonnetje mocht zetten. Dat verdient ze gewoon. Een adventcadeaubox zou ze dan ook echt geweldig vinden. Een box met 24 cadeautjes, voor de maand december, tot kerst. In november ging ik aan de slag. Eerst bracht ik een bezoek aan de Action voor cadeaupapier en allerlei leuke spulletjes om de cadeautjes feestelijk in te pakken. wp-1482186092957.jpgDaarna begon ik aan de zoektocht naar cadeautjes. Geen super grote cadeautjes, maar 24 kleine, leuke, persoonlijke, grappige cadeautjes. Ik ben hiervoor in verschillende winkels geweest; uiteraard de Action, de DM die hier ook 10 minuten rijden vandaan is, de Hema en de plaatselijke supermarkt. Van snoepjes, tot kerstdecoratie, van lippenstift tot servetten. Ik kan nog niet alles opschrijven, want sommige dingen heeft ze nog niet gehad :). Het kostte trouwens nog best veel tijd om 24 cadeau’s op een leuke manier in te pakken, maar het resultaat mocht er zijn. Al zeg ik het zelf. Daarbij had ik ook nog een brief geschreven waarin ik schrijf dat ik enorm trots op haar ben….en nog wat meer emotionele woorden 😉

Enkele dagen voor 1 december had ik de doos afgegeven waarop stond dat ze het pas op 1 december mocht openmaken. Ik geloof dat ze het wel erg leuk vond. Het is nu alweer drie weken geleden dat ze de doos heeft gekregen en dat betekent al bijna 21 cadeautjes. Af en toe hoor ik wat ze die dag had uitgepakt en hoe leuk ze het vond. En dáár doe ik het natuurlijk voor!

wp-1482185883138.jpg

Wil je dus een keer iemand goed verrassen die dat net als mijn moeder enorm verdient, maak dan zo’n prachtige doos met allemaal cadeautjes en je tovert op zijn minst iedere dag een glimlach op zijn/haar gezicht.

Ik wens jullie allemaal hele mooie, warme, gezellige feestdagen en een, zoals we dat in Limburg zeggen, goeie roetsj!

Liefs Miertje

6 thoughts on “Een kerstpakket voor mijn moeder

 1. Ik ben die moeder,die heerlijk verwend is met een goed gevulde adventdoos
  En ik mag wel zeggen dat het verschrikkelijk leuk is om iedere dag eenkadootje uit te pakken
  Nog leuker en vooral liever is het,dat iemand dit speciaal voor jou gemaakt heeft
  Dank je wel lieverd xx

  Geliked door 1 persoon

 2. Heel erg leuk!

  Ik doe nu met n eerste georganiseerde swap mee, zelfde idee..feestdagen swap..mijn pakket is aangekomen bij mn swapmaatje en mijn eigen ontvangen doos staat te wachten onder de boom..met verlichting en al! Nu al leuk..vrolijk en een goed gevoel. Nog een paar nachtjes tot uitpakdag!

  Fijne dagen! 🎅

  Advent ga ik zeker onthouden..want elke dag iets is leuk!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s