Ode aan een bijzondere vrouw

Lieve Lein,

Stiekem heb ik best wel moeten lachen om je vorige blog. Erg bijzonder dat mensen ons blog hebben gevonden door “te dik lieve Lein” te googelen. Want lieverd, jij bent echt niet dik en al zeker niet te dik. Ik vind jou een prachtig mens. Een ding is misschien wel wat dikker dan de rest, maar ach, zie dat maar als twee enorme pluspunten ;).

Nu ik het toch over je heb, wil ik nog wel even wat meer zeggen tegen je. Zo aan het einde van het jaar is het soms wel eens mooi om terug te kijken. Het échte terugkijken naar wat Gelukkig Genieten ons heeft gebracht het afgelopen jaar doen we natuurlijk nog (incl. een super super gave winactie die we samen met Homemade by Tanja gaan verzorgen), maar nu wil ik even stil staan bij wat jíj mij hebt gebracht en hoe ik jou heb leren kennen. Dus lieverd, “grab the tissues en ga er maar even goed voor zitten”.

Lein, al meteen vanaf het eerste moment dat we contact kregen op Twitter kwam je op mij over als een enorm gezellige en grappige vrouw. Grappig in je reacties en je hebt overal een pakkend antwoord op. Op het moment dat we Gelukkig Genieten startten tot nu toe hebben we vaak contact.20160521_214232 We appen met grote regelmaat, we volgen elkaar waar we elkaar maar kunnen volgen (hmm dit komt wel erg stalkerig over), we hebben gebeld, geskypt (waarbij we je man iedere keer weer om hulp moesten vragen omdat het geluid het niet deed) en we hebben elkaar zelfs in het echt mogen leren kennen. Door al dit contact heb ik jou best goed leren kennen. En Lein en ik heb het je al vaker gezegd, maar wat ben jij een enorm sterke en dappere vrouw. Je hebt drie jongeren kinderen, waarvan er twee wat meer hulp nodig hebben dan “normaal”, je hebt een man die graag werkt voor zijn gezin en hiervoor ook met regelmaat naar het buitenland moet, je hebt enkele blogs waar je hard voor werkt en daarbij heb je een druk sociaal leven waarbij alle kinderen altijd weer welkom zijn om bij jou pannenkoeken en andere lekkere dingen te komen eten. Alleen al dit opschrijven maakt mij enorm vermoeid, laat staan dat je dit leven leidt.

Jij houdt alle ballen in de lucht, jij zorgt voor iedereen en hierbij wil je jezelf wel eens (understatement van het jaar) uit het oog verliezen. Alles en iedereen gaat voor en als iedereen en alles is geweest, dan denk je misschien eens aan jezelf.zieke-moeder Wanneer het dan even qua gezondheid wat minder gaat, ben jij alleen maar aan het denken hoe het dan nu moet met al die anderen. Je denkt niet “hoe kom ik hier nu weer bovenop?”. Dit alles siert jou enorm (maar soms maak ik me dan ook wel zorgen om je). Je bent een prachtige vrouw en ik mag blij zijn dat jij in mijn leven bent gekomen. Ik kan met je lachen, we kunnen goed sparren, maar ik kan ook met je huilen en confronterend zijn.

Ik wil je wel zeggen dat je volgend jaar eens wat meer aan jezelf mag denken (jaja makkelijk lullen natuurlijk). En uiteraard verheug ik me weer om samen leuke dingen met je te bedenken en schrijven.

Sjatje, dikke kus van Lieve Miertje!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s