Koetjes Kalfjes en meer bestaat 1 jaar!

In mijn droom hoor ik ineens een vrolijk muziekje, ik besluit hier van te genieten maar al snel besef ik dat dit mijn wekker is. Ik grijp naar mijn telefoon en zet de wekker uit. 20161111_101824.pngMet mijn slaperige ogen zie ik een melding van WordPress: gefeliciteerd met je jubileum. Ineens besef ik dat mijn nieuwe blog inmiddels 1 jaar bestaat. Ik was het helemaal vergeten, ondanks dat ik laatst op Twitter nog vroeg hoe ik dit moest vieren. Dat ga ik dus niet vieren, want daar is het te laat voor. Uiteraard kan ik er wel een blog aan wijden, dat is het minste wat ik kan doen. Eén jaar later, wat is er in het afgelopen jaar op bloggebied allemaal gebeurd?

Ik blogde al eerder, maar ik schreef niet vaak. Inmiddels staan er 125 blog’s op Koetjes, Kalfjes online en daar ben ik best trots op. Ik heb nooit de intentie gehad een grote blogger te worden. cropped-img-20151111-wa0000.jpgVoor mijn gevoel moet je dan enorm vaak bloggen, samenwerkingen aangaan en er veel tijd in stoppen. Die tijd heb ik niet en wil ik ook besteden aan andere dingen en ik wil mezelf ook niet de druk opleggen dat ik móet bloggen. Ik blog omdat ik het leuk vind, een verhaal wil delen of mijn mening wil delen. Ik heb ook niet een specifiek onderwerp waar ik over blog. Het kan gaan over mijn dochter, de vakantie, maar ook over maatschappelijke onderwerpen zoals euthanasie en wetten waar ik het niet mee eens ben.

Maar wat bracht het bloggen mij? Ten eerste heb ik veel mensen ontmoet via Twitter. Omdat ik door het bloggen veel op Twitter zit, heb ik veel interactie met Twitteraars en ik ben er verbaasd over dat daar zoveel leuke mensen bij zitten waar ik het goed mee kan vinden. Ik vind het enorm gezellig en we lachen samen veel. Ook ben ik veel blog’s tegengekomen. De een wat leuker dan de ander, maar er zitten er zeker enkelen bij die ik altijd met veel plezier lees.

Het bloggen bracht mij ook veel trots. Ik heb namelijk enkele blog’s geschreven die enorm goed werden gelezen. Het verhaal van Koentje ging als een speer. DSC_0028Deze ongelooflijk lieve (gehandicapte) jongen heeft een snoezelruimte nodig en ik sprak met zijn moeder, een oud klasgenootje, over Koen. Het verhaal werd gewaardeerd en dat vond ik fijn, want Koen verdiende dat zo ontzettend. 20160701_114019.jpgEen ander blog wat, tot op de dag van vandaag, goed werd gelezen is de brief die ik aan Lodewijk Asscher schreef. Ik heb er al vaak genoeg over geblogd, dus ik zal er nu niet op in gaan ;). Maar tjee, bijna 11.000 keer gelezen en dan heb ik het nog niet over hoe vaak het op FB is gelezen. Voor sommige bloggers is 11.000 keer normaal, maar voor mij…ik heb er op gedronken hoor!

Een van de leukste dingen die het bloggen voor mij heeft gebracht is een waardevolle vriendschap.20160521_214232 Eind december kwam er door een geintje een ongelooflijke mooie samenwerking voorbij in de naam van Gelukkig Genieten, waar een geweldige vriendschap uit voort is gekomen. Marjolein van Vroemmmama en ik schrijven wekelijks brieven aan elkaar. Ik heb het genoegen gehad om Lein in het echt te ontmoeten ze en was nog leuker dan ik dacht. We appen vrijwel iedere dag en hebben veel plezier in het schrijven voor Gelukkig Genieten.

Waar wil ik naar toe met mijn blog? Dat is heel simpel, ik wil zo blijven bloggen zoals ik dat nu doe. Ik schrijf wanneer ik zin heb en waarover ik wil. Als een blog maar 20 keer wordt gelezen dan is dat zo, wordt een blog ineens meer dan 1000 keer gelezen is dat enorm gaaf, maar het is geen doel. Ik heb enorm veel respect voor bloggers die het helemaal gemaakt hebben en iedere maand duizenden lezers hebben. Want ik weet hoeveel werk het is. Het is niet zomaar even een verhaaltje schrijven en publiceren, nee er gaat vreselijk veel bloed, zweet en tranen in zitten.

Ik ga dus gewoon op mijn manier door met bloggen, want ik haal er veel plezier uit en uiteraard geniet ik van de reacties die er op mijn blog’s komen.

Lieve lezers, ik wil natuurlijk dan ook even van de gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal te bedanken. Bedankt dat jullie mijn blog lezen, bedankt voor jullie input en bedankt voor jullie reacties! Een speciaal bedankje aan Tips voor Papa’s die de naam Koetjes, Kalfjes en meer heeft bedacht en aan Lein, mijn medeblogger en vriendin en natuurlijk aan mijn man die mij helpt wanneer ik dat nodig heb.

e887fdb1a4a6a7c95b8848d84ccfedd7

Liefs Miertje

4 thoughts on “Koetjes Kalfjes en meer bestaat 1 jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s