De “summerswap”unpacked

Lieve Lein,

Drie weken geleden kwam jij op het grandioze idee om te gaan summerswappen. We zouden elkaar cadeautjes kopen om de zomer mee door te komen. We stuurden elkaar een woordspinnetje met woorden die wij associeerden met vakantie en mochten daarna los gaan in het zoeken naar leuke cadeautjes. En Lein, ik had niet gedacht dat ik het zó leuk zou vinden om voor jou op pad te gaan. Ik zag overal dingen die ik wilde kopen voor je, maar ik moest me natuurlijk wel aan het budget houden…(hoewel we ons hier beiden níet aan hebben gehouden).

Uiteindelijk had ik alle cadeautjes en toen kwam het ergste…inpakken. Ik, als zeer niet creatief persoon tegenover een zéér creatief persoon, dat klinkt bijna oneerlijk. Maar lieve Lein, voor jou had ik het over om mijn best te doen. Ik dook de Action in en ik kreeg ineens zoveel inspiratie en ik kocht het liefst de hele creabea afdeling van de Action leeg.wp-1469817508508.jpg Bepakt en bezakt met spulletjes kroop ik aan tafel en kwamen de leukste ideeën naar boven. Weet je wat het erge is? Ik vond het nog leuk ook, heel leuk zelfs. Want, hoe zou je reageren bij het zien van die vrolijk verpakte cadeautjes. Ik stopte alles in een doos, verpakte hem leuk (zelfs de meneer van de post vond het erg leuk uitzien) en hup hij ging op de post. Op zaterdag kreeg ik jouw pakketje en zondag was het dan zo ver: al skypend met elkaar gingen we de cadeautjes uitpakken.

Lein, wat heb jij je best gedaan en wat heb ik leuke dingen gekregen. De doos alleen al was geweldig ingepakt en de cadeautjes waren door de manier waarop ze verpakt waren al cadeautjes op zich, gewoon zonde om open te maken (echt niet). Uiteraard heb ik foto’s gemaakt en wil ik iedereen laten meegenieten van hetgeen ik heb gekregen.

wp-1469818457517.jpg

Je had zelfs een boodschap voor de postbode. Meneer de postbode had het gelezen en zei dat hij geen pc en internet had. Pas wanneer hij met pensioen zou gaan had hij tijd voor die dingen. Vond het erg grappig!

wp-1469819723655.jpg

Alle cadeautjes!

Wat een verwennerij hè? Ik kan met een gerust hart de vakantie doorkomen. Ik kan op mijn nieuwe slippers over de camping lopen om me te gaan douchen met een heerlijke douchegel. Mijn voetjes kunnen na een vermoeiende wandeling door de bergen in een bruisend bad. En ’s avonds als we voor de tent zitten, lees ik in een boekje en geniet van een welverdiende Hugo. Want Hugo, dat is waar alles mee is begonnen en daar ben ik heel dankbaar voor. Lein, bedankt!!

Liefs Miertje

2 thoughts on “De “summerswap”unpacked

  1. Pingback: Gelukkig genieten op vakantie! | koetjeskalfjesenmeer

  2. Pingback: koetjeskalfjesenmeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s