Nationale opa en oma dag. Mét winactie! Afgelopen.

Op 4 juni is het Nationale opa en oma dag. Dé dag om alle opa’s en oma’s in het zonnetje te zetten, want zeg nou eerlijk, zonder opa’s en oma’s zou het allemaal toch een stuk minder leuk zijn. We mogen dan ook vooral niet vergeten dat opa’s en oma’s een belangrijke rol hebben in het leven van onze kinderen. Natuurlijk is het erg handig dat als je met de handen in het haar zit omdat je een oppas nodig hebt, opa en oma je weer uit de brand helpen. Maar vooral is het heerlijk om te zien dat alles kan bij opa en oma en dat je kinderen gruwelijk verwend worden met knuffels en cadeautjes.

Om opa en oma extra in de watten te leggen mogen wij van Snor maar liefst drie boekjes weggeven voor opa en oma.

De eerste twee boekjes zijn “Lieve oma” en “Lieve opa”. Deze twee boeken moeten worden ingevuld door het kleinkind.wp-1464976464936.jpg Er staan vragen in zoals: “Lieve oma, als je kookt ruikt het naar…”. Vervolgens staan er verschillende plaatjes die het kind mag inkleuren. Deze boekjes zijn dus ook super geschikt voor kleine kinderen.

Het andere boek is “Het handboek voor opa’s en oma’s”. Opa of oma worden is natuurlijk fantastisch, maar eerlijk is eerlijk. wp-1464976434056.jpgOpa en oma zijn al heel erg lang uit de kleine kinderen en de tijd heeft niet stil gestaan.wp-1464976391582.jpg Als oma en opa moet je natuurlijk wel met de tijd mee gaan, dus staat er in dit boek onder andere een uitleg bij de verschillende emojis. Dit is handig voor de wat grotere kleinkinderen, maar er is ook gedacht aan de baby. Want hoe zat het ook alweer met babypoep, voorlezen en welke liedjes zing je ook alweer. Dit alles en nog veel meer leren opa en oma door dit ontzettend leuke, grappige boek.

Wil jij graag een van deze boekjes winnen, schrijf dan onder dit bericht of op Facebook welk van de drie boeken je graag wilt winnen. Op vrijdag 10 juni nemen wij contact op met de winnaars, dus je hebt een week de kans om mee te doen.

Handboek voor opa’s en oma’s is voor €14,95 te verkrijgen bij De wereld van Snor en “Lieve oma” en “lieve opa” voor €7,99.

Liefs Lein en Miertje

 

Deze winactie is in samenwerking met De wereld van Snor.

19 thoughts on “Nationale opa en oma dag. Mét winactie! Afgelopen.

  1. Wat ontzettend leuk! Helaas hebben onze kinderen geen oma’s meer. Zij zijn veel te vroeg van ons heen gegaan. Vooral onze oudste heeft het hier nog erg moeilijk mee. Zij was 11 weken en 1.5 jaar toen de oma’s overleden. En mist een oma “figuur” erg. Gelukkig hebben ze een hele lieve opa, dus hoe leuk zou het zijn dat hun enigste opa dat mooie boekje met vragen in kan vullen.
    Wij gaan duimen!

    Liefs Margje

    Liked by 1 persoon

  2. Wat leuk en bijzonder! 😃 Ik doe graag mee voor het boekje Lieve oma omdat oma (mijn schoonmoeder), een hele bijzondere band heeft met onze kleine meid. ❤ Ze lijken precies op elkaar in hun hele doen en laten. Mooi om te zien!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s