Onze date, hoe was het nou echt?

Sorry mensen maar dit is even een mier(tje)zoetsappig duoblog deze keer. Natuurlijk was het duo wat vrijdag online kwam niet echt waar. Maar hoe het dan wel was én wat de ontmoeting met ons deed lees je nu in de échte ‘Hoe was het nou’….

Lieve Lein,

Vorige week zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Na een dik half jaar samen bloggen, bijna dagelijks appen en zelfs skypen zou ik jou dan in het echt gaan zien. Ondanks dat het op whatsapp enorm klikte, vond ik het dan toch erg spannend om je te ontmoeten. Zou jij wel echt zo leuk zijn als ik dacht? Dat ik zo leuk zou zijn als jij dacht, daar twijfelde ik niet aan ;).

’s Middags spring ik in mijn autootje, navigatie aan en hop hop. Aangekomen bij de parkeergarage mocht ik nog bijna een half uur op je wachten (je bouwde de spanning lekker op). En dan hét moment, ik zie je aan komen tijden in je kekke auto, je parkeert en stapt uit. Onze ontmoeting bestaat uit een dikke knuffel en meteen vanaf dat moment wist ik dat ik een heerlijke avond ging hebben.

Even lopen naar het restaurant wat Tips voor papa’s ons had aangeraden en we konden gaan genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd.IMG-20160526-WA0007 Oh Lein wat heb ik moeten lachen om de obers, die malloot die niet begreep dat wij twee salades erbij wilden hebben. Tja onze pasta kostte ook geen 25 euro en hij wilde ons maar al te graag een biefstuk van 30 euro aanbevelen. En dan die eigenaresse die volgespoten was met botox, fillers en andere zooi om dingen groter en strakker te maken. En uiteraard de narcistische eigenaar waarvan tientallen foto’s aan de wand hingen met “bekende” mensen. Hilarisch gewoon. 20160521_215047De rest van de avond hebben we doorgebracht op de markt onder het genot van een ice tea. Mensen bekijken en punten geven. Ohja beste lezers, als jullie ooit een date hebben met Lein, zorg dan dat je leuke, goede schoenen aan hebt, want dat is het eerste waar Lein op let.

De tijd vloog voorbij en Lein, ik vond het geweldig. Wat een ontzettend leuke, bijzondere vrouw ben je. Ik heb zo ongelooflijk veel respect voor jou en dan weet je wat ik bedoel. Het klinkt cliché en heel klef en het is dat ik niet op vrouwen val, maar wat ben ik blij dat ik jou hebben leren kennen. Je bent een moordwijf en ik weet zeker dat er een gevolg komt op deze date.

Liefs Miertje

==========================================================================

Lieve lieve lieve Miertje,

Na het lezen van jouw stukkie hierboven ben ik in staat om in de auto te stappen en veuls te hard naar je toe te rijden (wat zijn nou 2 uurtjes??) en je een dikke klapzoen te geven. Heerlijk was het. Gelachen, maar ook een brok in onze keel. Luchtig, maar ook diepgaand. Stilte (ja verbazend hè dat ik dat kan?) maar ook uitbundig gieren van het lachen.

Eigenlijk leken we wel zo’n stel wat al 40 jaar getrouwd is,wp-1464292482181.jpg knusjes naast elkaar zit en in stilte kan genieten van elkaars aanwezigheid.20160521_214232 Om vervolgens iets te zeggen over één van de voorbijgangers en je dan ook niet hoeft uit te leggen over wie je het heb. Toen wij mensen zaten te scannen op kleding werden onze uitersten opeens wel heel zichtbaar. Liep er iets voorbij in een leuke Tommy Hilfiger/Marco Polo/Gaastra outfit en ik enthousiast zat te stuiteren in mijn stoel zei jij ‘Ja, dat is wel wat voor jou Lein. Ik vind het ronduit afschuwelijk’.

En nog iets waardoor wel duidelijk was dat wij op zich behoorlijk contra zijn: jij was gekleed in volledig zwart, ik bijna helemaal in wit (met glitters hè, dat wel).

In het echt was je nog zoveel leuker, liever, spontaner en directer dan online. Ik maak een diepe buiging voor je want wat ben jij een tof wijf en wat sta jij mooi in het leven.IMG-20160526-WA0002 Miertje ook al zijn we dan zwart&wit…die horen toevallig wel bij elkaar. Ze stoppen ze niet voor niks samen in een zakkie. En de smaakcombi is ook voortreffelijk. Nou ja hoe je smaakt laat ik over aan je man, maar verder vind ik je om op te vreten! Dat er nog maar veel blogjaren mogen komen. En trouwens, na uren mensen kijken hebben we nog geen beschuitwaardige man voorbij zien lopen. Dus, snel een volgende date plannen?

Liefs Lein

10 thoughts on “Onze date, hoe was het nou echt?

  1. Volgens mij hebben jullie een heerlijke avond gehad! Jullie hebben de test doorstaan; als je alsnog met een glimlach op je gezicht bij dat “restaurant” weg kunt gaan, dan kun je wel wat handelen 😉.
    Nu ik Lein heb ontmoet, ben ik ook wel benieuwd naar hoe Miertje nu is. Ik opper een Meet The Bloggers op een komend foodfestival ergens in Nederland! 👌🏻

    Liked by 1 persoon

  2. Pingback: Koetjes Kalfjes en meer bestaat 1 jaar! | koetjeskalfjesenmeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s