Onze eerste ontmoeting….

Lieve Lein,

Zoals je ondertussen wel weet ben ik een heel nuchter, down to earth typje, maar eerlijk is eerlijk, ik heb nu toch wel de kriebeltjes in mijn buik. Na drie maanden samenwerken en veel (heel veel) contact te hebben gehad is dan morgen dé dag. IK GA JOU ONTMOETEN! Het voelt een beetje als een blinddate (heb ik er ooit een van gehad, daar moet ik echt nog eens over vertellen), afgezonderd van de witte roos die gelukkig niet nodig is. Op skype hebben we al kennisgemaakt en hielden we het bijna 2 uur vol met kletsen, werken en vooral de slappe lach hebben. Maar hoe ben jij in het echt? Ben je dan net zo grappig, leuk en gezellig? Hebben we dan ook voldoende voer om over te kletsen? Maar nog belangrijker, vind jij mij wel leuk? Ik, met mijn altijd grote mond en gezonde dosis zelfvertrouwen, die nerveus is over een afspraakje, ik lijk wel gek.

Morgen is het Feel Good & Shop Event in Veghel, een event waar kraampjes zijn waar je leuke dingen kunt kopen en verschillende eetgelegenheden waar allerlei lekkernijen te koop zijn. Op twitter hebben we al mogen lezen dat veel van onze volgers ook aanwezig zijn op dat event. Alsof het al niet spannend genoeg is om jou te ontmoeten!

Lein, hoe we  te herkennen zijn, dat houden we nog even geheim hè, dat ziet iedereen morgen wel. Ik ben in ieder geval enorm enthousiast (en zenuwachtig) voor morgen. Weet je, ik had nooit gedacht dat onze samenwerking zó leuk zou zijn en dat we een mooie groei doormaken met ons duoblog. Ik ben trots op jou, trots op ons en daarom ben ik ook heel blij dat ik je morgen eindelijk ga ontmoeten.

En dan ga ik nu mijn krullers in doen en mijn kleding klaarleggen, ohja…en je herkent mij aan…;)

Liefs Miertje

==========================================================================

Afgelopen week heb ik bovenstaand blog al geschreven en Lein zou haar gedeelte nog toevoegen. Helaas heeft het leven soms verdrietige gebeurtenissen in petto voor ons en heeft Lein vannacht afscheid moeten nemen van haar opa. Dit is heel erg verdrietig en zoals jullie kunnen begrijpen staat Lein’s  hoofd er niet naar om morgen naar het Feel Good & Shop Event te gaan. Omdat dit uitje iets was van ons samen, van Gelukkig Genieten, heb ik besloten om ook niet te gaan.

Lein, dikke knuffel en sterkte xx

Liefs Miertje

4 thoughts on “Onze eerste ontmoeting….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s