Valentijnsdag: wie mag deBloemist.nl verrassen met een boeket? AFGELOPEN

Valentijnsdag, 14 februari: de dag van de liefde. Rode rozen, een kaart met de liefste tekst die je kon verzinnen…met vlinders in je buik zocht je zorgvuldig iets moois uit voor je geliefde. Anno 2016 doen velen dat online en laten een Valentijnsboeket bezorgen via bijvoorbeeld deBloemist.nl

prosecco rood koeler roosVan origine is het de bedoeling dat je iets bijzonders doet voor je geheime, onbeantwoorde liefde. Wordt het Valentijnsboeket bezorgd dan blijf jij als afzender nog langer geheim.
Ik kan me de tijd nog herinneren dat ik mijn geheime liefde een kaartje stuurde. Gewoon zelf gekocht in de winkel. Ik was toen 13 jaar en tot mijn grote verdriet destijds was dié liefde niet voor mij weggelegd. Maar het is meer dan goed gekomen!

Hoe ga jij je (geheime) liefde dit jaar verrassen? Stuur je een persoonlijk kaartje? Of neem je je geliefde mee uit eten? Gaan jullie samen naar de bioscoop?boeket-rozen-rood Of verras je je liefde met een knuffel of een prachtig boeket? Ik vind een bos bloemen krijgen altijd erg romantisch en dan het liefst een bos rode rozen (ik hoop dat mijn man dit ook leest, hint hint)

 

Speciaal voor Valentijnsdag heeft deBloemist.nl enkele prachtige Valentijnsboeketten samengesteld. Ik zag op de site van alles waar ik blij van zou worden! Naast een prachtige bos rozen (hint again!) is er ook keuze uit lieve knuffels, ballonnen en zelfs een heerlijke prosecco!

prosecco rood koeler roosIk denk dat ik de site vanavond per ongeluk open laat staan, dan kan mijn man even bestellen. Het mooie is namelijk dat het voor deBloemist.nl niets uitmaakt dat Valentijnsdag op zondag valt en wordt je bestelling dus echt op deze dag bezorgd! Je hoeft de deur dus niet uit en laat je lief verrassen!

 

In samenwerking met deBloemist.nl mogen wij iets heel bijzonders weggeven. Laat in een reactie (hier of op Facebook) achter wie jij wilt verrassen met een Valentijnsboeket en uiteraard ook waarom je dat wilt en wie weet…

Maak er een liefdevolle dag van (van iedere dag natuurlijk)!

9 thoughts on “Valentijnsdag: wie mag deBloemist.nl verrassen met een boeket? AFGELOPEN

  1. Ik wil graag mijn lieve zwangere vrouw verrassen. In het ziekenhuis gelegen met een astmaaanval en nu met flinke griep op bed. Echt makkelijk is deze zwangerschap dus niet te noemen. Ze verdient het dan ook helemaal om verrast te worden. Ondertussen tellen we de laatste weekjes af.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ach wat een onwijs lieve actie! 😀 Ik doe heel erg graag mee om mijn liefste vent te verrassen met een prachtige bos bloemen…. Hij is echt een superlieverd, niet alleen op valentijnsdag maar (bijna hahah) iedere dag.. Zal super zijn hem te mogen verrassen! 😀
    Groetje & alvast een liefdevolle valentijnsdag toegewenst!

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: De winnaar van het Valentijnsboeket! | koetjeskalfjesenmeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s