Review van het boek “Het hok van Big Ben”. Mét winactie!

Review van het boek “Het hok van Big Ben” van Ineke op den Brouw
Uitgeverij Mes

Kleuren staan centraal in het boek met de titel ‘Het hok van Big Ben’. Het boek straalt dat ook aan de buitenkant uit met kleur én vrolijkheid. Big Ben is een lief en beetje lui varkentje. Hij wil zijn hok graag schilderen. Het liefst in de kleur bruin. Maar hoe maak je bruin?
Samen met zijn vriendjes zoals Ans de Gans en Stein Konijn maakt Big Ben een heleboel kleuren maar of het ook bruin gaat worden?

Dat kun jij samen met je kindje lezen want ook dit boek mogen wij weggeven in samenwerking met Uitgeverij Mes! het_hok_van_big_ben
Ik hoop dat jij net zoveel plezier beleeft aan het voorlezen van dit verhaal als ik. Het was een feestje om voor te lezen met lekker veel interactie. Zo zijn de plaatjes perfect te gebruiken voor kleurherkenning, grootste/kleinste en tellen. Mijn dochter pakte na het voorlezen het boek herhaaldelijk om zelf de plaatjes te kijken, en tot mijn verbazing kon ze na twee keer het verhaal al bijna helemaal na vertellen! Dus kijk snel op onze Facebookpagina en doe mee met de winactie!

 

Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Uitgeverij Mes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s