Mijn “Guilty TV Pleasures”

Televisie kijken, ik doe het veel. Nadat ik Dochter in bed heb gelegd trek ik mijn joggingbroek en t-shirt aan, zet mijn bril op en plof op de bank. De laptop gaat op de schoot om te werken aan mijn blog of aan de Facebookpagina van Gelukkig Genieten. Maar altijd, iedere avond gaat de televisie aan. Ik kan genieten van series als “The Blacklist”, “House of Cards” en “Criminal Minds”, maar ik moet bekennen dat ik ook echt hele slechte tv kijk. Ik zal jullie vertellen wat mijn Guilty Pleasures op televisiegebied zijn.

  • Goede tijden, slechte tijden: met stip op één! Goede-Tijden-Slechte-Tijden-1Ik schaam me er diep voor dat ik dit programma, na 26 jaar, nog steeds kijk. Rond mijn twintigste heb ik GTST een paar jaar niet gevolgd, maar daarna ben ik toch weer teruggevallen in mijn verslaving. Ik erger me vaak mateloos aan de verhaallijnen, maar toch blijf ik kijken. Arghh.
  • The Island: 15 onbekende Nederlanders worden gedropt op een eiland en moeten daar met niets (behalve een paar messen) overleven.arie boomsma De eerste twee afleveringen waren waardeloos, maar ik kijk nu al uit naar de volgende. Ik vind het boeiend om te zien welke groepsprocessen er plaatsvinden, er gebeurt dan zoveel. Een leuke bijkomstigheid is dat het door Arie Boomsma wordt gepresenteerd, hoewel het wel erg jammer is dat hij zijn t-shirt aanhoudt 😉

 

  • Say yes to the dress: een TLC programma wat op en top Amerikaans is. Tja meisjes en trouwjurken blijft toch altijd wel een bijzondere combinatie. En die vrouwen trekken dan een schitterende jurk aan en er is dan altijd weer één persoon die die jurk dan helemaal gaat afkraken. Vervolgens is de bruid weer in tranen. (leedvermaak?)
  • “The voice of Holland“: het duizendste zingen-en-winnen-programma, maar toch blijf ik er naar kijken. The-Voice-Of-Holland-2-LogoIk lach me kapot om het commentaar van Anouk en de reacties van Marco hierop. Binnenkort komt Idols weer, een verschil met TVOH, want in Idols dénken de mensen dat ze kunnen zingen en die van TVOH kúnnen zingen. Leedvermaak it is!

 

Jij hebt vast ook wel een Guilty Pleasure op televisie gebied. Durf je die te delen?

3 thoughts on “Mijn “Guilty TV Pleasures”

  1. Eigenlijk kijk ik weinig televisie. Gtst kijk ik al een tijdje niet meer. Heb ik wel heel lang gevolgd en ja hoe irritant ook, je wilt toch weten hoe het afloopt…
    Temptation Island komt weer. Dat is wel iets wat ik vermakelijk vind. Hoe erg ook😊

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s