Webshop, Homemade by Tanja

Twee en een half jaar geleden kwamen er op mijn tijdlijn op Facebook enkele super leuke zelfgemaakte uiltjes voorbij. In verschillende maten en in vele vrolijke kleurtjes vlogen deze uiltjes over mijn beeldscherm. Ze werden gemaakt door mijn (forum) vriendin Tanja. Ze had een FB pagina geopend voor vrienden en familie waar ze haar creaties aan kon laten zien. Social media bleek algauw een enorm sterk medium, want ineens kreeg Tanja ook veel verzoeken van onbekenden .


Vervolgens kwamen de kwijldoekjes voorbij, waar door middel van social media door iemand de naam “dribs” aan werd gegeven. Baby’s kunnen nogal kwijlen, helemaal als de tandjes doorkomen. In plaats van een saaie doek, of saaie slabbertjes was er dan nu ineens een veel leukere oplossing. De “dribs” zien er niet uit als een kwijldoekje, maar als een super leuk, hip sjaaltje.

Wat begon als een hobby is werk geworden voor Tanja. Op 4 augustus 2014 is haar bedrijf officieel geworden en op 1 april 2015 ging haar website de lucht in. Haar assortiment bestaat nu niet meer alleen uit uiltjes, maar ze heeft een enorm groot assortiment met de allerleukste, schattigste producten. De meeste producten zijn voor baby’s en kinderen, maar je kan ook tekstborden, cadeaus voor de juf en meester en bedrukte t-shirts bestellen. Voor een kraamcadeau of verjaardagsartikelen ben je bij Homemade by Tanja absoluut op het juiste adres.

In mijn omgeving zijn de laatste tijd enkele baby’s geboren en zoals altijd ben ik dan op zoek naar een leuk kraamcadeau. Toen ik dan ook de stapeltoren voorbij zag komen, welke met stickers kan worden bedrukt, was ik meteen verkocht en wist ik dat ik dat als kraamcadeau wilde geven. Wat een ontzettend leuk en persoonlijk cadeau. In de toekomst worden er bij vrienden nog enkele baby’s verwacht en ik kan niet wachten tot ik voor deze kleine schatjes ook weer wat leuks mag uitzoeken om te geven.

Zeg nou zelf, dat ziet er toch echt super leuk uit. Jullie merken wel dat ik enorm enthousiast ben over de webshop van Homemade by Tanja en ik hoop dat ik jullie net zo enthousiast heb gemaakt. In samenwerking met Homemade by Tanja mag ik jullie 10% korting aanbieden op jullie bestelling. Gebruik de actiecode ” koetjeskalfjes” om deze korting te krijgen (geldig t/m 31 maart 2016)

Ik vind het schitterend om te zien hoe iemand zo ontzettend creatief kan zijn (wat ik zelf totaal niet ben) en van een hobby, werk kan maken. Tanja, ga vooral zo door, want je maakt veel mensen blij met je mooie producten.

Liefs Miertje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s