Gelukkig nieuwjaar!

Lieve lezer, ik wens je een prachtig 2016! Dat jouw wensen en dromen uit mogen komen en je leuke, spannende en grappige dingen mag meemaken met mensen waar je van houdt. En uiteraard dit alles in een goede gezondheid, voor zowel jou als je dierbaren.

Ik ga even een paar foto’s delen van onze oud op nieuw. We hebben een super gezellige avond gehad. Mijn ouders en een vriend zijn langsgekomen en we hebben gegourmet, altijd lekker. Daarna hebben we een poging gedaan tot puzzelen, een traditie inmiddels op oudjaarsdag, maar dit jaar was er weinig animo. De top 2000 hadden we op de achtergrond staan en we hebben heerlijke genoten van de prachtige nummers die voorbij kwamen.

Er kwamen wat hapjes op tafel en om 22.30 uur hebben we Herman Finkers gekeken. We hebben deze oudejaarsconference al in de schouwburg mogen zien, maar om hem nogmaals te zien was totaal geen straf, het was geweldig. Dochterlief is de hele avond op gebleven en om twaalf uur zijn we buiten vuurwerk gaan kijken. Er wordt op het plein bij ons veel vuurwerk afgestoken, dus daar hebben we mooi van kunnen genieten. Nu rest mij nog enkele foto’s met jullie te delen.

Heb jij ook zo’n gezellige avond gehad? Wat heb jij gedaan?

Liefs Miertje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s