Gelukkig Genieten, duoblog

It starts with a tweet….

Op een avond geniet Miertje van de Hugo Winter Edition. Dit lijkt Lein wel wat en aangezien de supermarkt achter haar huis tot 22 uur ’s avonds open is, trekt zij een sprintje in de hoop een fles te scoren. Maar helaas, geen winterse Hugo te bekennen. En ook de volgende dag levert geen succes op.
Lees even mee wat er dan op twitter gebeurt:

Lein:  Ze drinkt #Hugo Winter Edition alleen vanavond die lieve @BlogMiron…6 winkels verder en ik heb nog geen fles gevonden #hugonoten

Miertje: @Mama_Tweet_T maar potverdorie!!! Ik ga solidair doen. Ik drink ook geen Hugologo gelukkig genieten

@BlogMiron: we gaan over op kruidenthee en water #Hugonoten #maardanzonderhugo 

@Mama_Tweet_T ik ga met je mee aan de thee

@BlogMiron vanavond gaan we door voor #theegenoten

@Mama_Tweet_T zolang we maar genoten zijn he. #theegenoten #hugonoten

@BlogMiron ik weet t we noemen ons De Genietende Genoten #hugonoten #theegenoten

@Mama_Tweet_T ik ben voor!

@BlogMiron laten we een blog beginnen

@Mama_Tweet_T wat een goed idee!!!

Wat een als een grap begon werd na een paar uur sparren concreet en zie daar Gelukkig Genieten was geboren. Een duoblog waarin wij elkaar schrijven over geluks- en genietmomenten uit ons leven. En verrassend genoeg zit dit vaak in de kleine dingen die we meemaken.

Voorstellen:

Het duoblog wordt geschreven door mij en Lein. Mij kennen jullie natuurlijk al, maar toch zal ik mij nog even kort voorstellen: Ik ben sinds 2009 getrouwd met mijn lieve man en ik ben moeder van een geweldige dochter (’09). Ik woon in het zuiden des lands en spreek met een schattige zachte G. Ik werk parttime als woonbegeleidster in de GGZ. Sinds november 2015 ben ik begonnen met bloggen op koetjeskalfjesenmeer.wordpress.com waar ik schrijf over moeder zijn, maatschappelijke zaken die mij bezighouden en alle andere dingen die ik leuk vind. Mijn duoblogschrijfster Lein zal zich ook even voorstellen:

Wat spannend om aan een duo-blog te gaan beginnen! Maar voor jullie gaan lezen over het wel en wee van mij en mijn gezin is het wel zo leuk om mij even voor te stellen. Ik kom uit bouwjaar ’82 en ben geboren en getogen in Amsterdam.Voor de liefde emigreerde ik naar de Veluwe en belandde tussen de kippen. We trouwden, ik broedde 3 eieren uit Maxi (j-’07) Midi (j-’08) en Mini (v-’10) en nu leven we nog lang en gelukkig.
Helaas is het leven niet altijd een sprookje en moeten we soms het gevecht aan met grote boze wolven, giftige appels en prikken we ons wel eens aan een spinnewiel. Maar…2016 wordt mijn jaar, waarin ik vol gas mijn grote passie écht vorm ga geven (vroemmmama.com) Zusje gaat trouwen en er vast nog veel meer gebeurt waar ik nu nog geen idee van heb. Gelukkig is er altijd genoeg om van te Genieten!

5 thoughts on “Gelukkig Genieten, duoblog

  1. Pingback: Koetjes Kalfjes en meer bestaat 1 jaar! | koetjeskalfjesenmeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s